Εταιρικό προφίλ

Greek Rent a Car / Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
Εταιρική ταυτότητα

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε στη Σαλαμίνα το Νοέμβριο του 1997. Κατά τη διάρκεια δραστηριοποίησης του το Greek Rent a Car εξυπηρετεί με αμεσότητα και συνέπεια ένα πολυπληθές πελατολόγιο σε όλο το Λεκανοπέδιο της Αττικής, ενώ παράλληλα εξελίσσει ραγδαία ένα δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα με πρωταρχικό κριτήριο την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται πρωτίστως σε ιδιαίτερα απαιτητικούς πελάτες, όπως μεγάλες εταιρείες, γραφεία ταξειδίων όχι μόνο στα όρια της ελληνικής επικράτειας αλλά και στο εξωτερικό.

Με ιδιαίτερη ευαισθησία στις ιδιάζουσες απαιτήσεις των ιδιωτών πελατών μας και κυρίως στους πελάτες που συγκαταλέγονται στην ελληνική ομογένεια το Greek Rent a Car, έχει ήδη δημιουργήσει μία πολύ μεγάλη οικογένεια.

Με σοβαρότητα και πολύχρονη πείρα, σας καλωσορίζουμε στα νέα μας γραφεία στον Πειραιά, συνεχίζοντας με αμείωτο ρυθμό την δυνατόν καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών μας, οι οποίοι κοντά μας εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια με έναν πλήρως ανανεωμένο στόλο, καλύτερες τιμές για κρατήσεις μέσω Διαδικτύου, ειδικές προσφορές για μακροχρόνιες μισθώσεις, ειδικούς διακανονισμούς για πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών, 24ωρη εξυπηρέτηση, δωρεάν παραδόσεις - παραλαβές.

Είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας και έτοιμοι να δεχτούμε οποιαδήποτε παρατήρηση ή σχόλιο για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.

 
  Copyright © 2004-5 Greek Rent a Car. All Rights Reserved.
Λεύκας 12, Σελίνια, Σαλαμίνα, 18900 Πειραιάς

Tel.: 693 716 5172, 210 481 6579
E-mail:
info@greekrentacar.net